Bratislavske modne dni, 12.04.2011 part 2

Lista komentarzy

  1. napisał:

    dlatego sądzę że w Polsce powinny być taco bell-e

  2. tataritka napisał:

    Kocham Taco Bell podobno dekadę temu próbowali z Warszawą, ale nie było wzięcia i się wycofali :(

  3. napisał:

    A ja kocham napady!

  4. napisał:

    to jest WRAP i TORTILLA. Jak sie na czyms nie znasz to sie nie odzywa. Denny

  5. sideri napisał:

    no właśnie, to po co sie wypowiadasz?

  6. cati8 napisał:

    Mhm ciekawe czy w meksyku odroznia bigos od kapusniaku

  7. napisał:

    haha właśnie :D W każdym państwie jest jakieś żarcie o którym nawet pojęcia nie mamy.

  8. franciszekkimono napisał:

    Niech chociaż doróżnią bigos od kaszanki to będą dobrzy!

  9. napisał:

    Ale też nie odróżniać Cincinatos od Qauajaputos jest takim samym grzechem jak nie odróżniać Pompotlini od Deccatloni czy Fuseglini. A już w ogóle pisać je małą literą jak poospolite żarcie z ubogich regionów świata to profanacja i przestępstwo! Co innego kapuśniak.

  10. napisał:

    Ty nawet nie rozróżnisz bigosu od gulaszu, a chwalisz się że umiesz wyszukiwać w googlach grafikę. Demot Żenada

  11. napisał:

    To nie jest burrito, tylko polskie wyobrażenie o nim.

  12. gamabunta napisał:

    Co za fart że jestem kucharzem.

  13. masti23 napisał:

    Tez jestem kucharzem,a jakos bym nie odroznil.Byc moze dla tego ze takiego czegos nie podaje sie w restauracjach,to nie jest restauracyjna potrawa,tylko taka by na szybkiego cos zjesc.Jak robisz w jakiejs budce,to moze bedziesz odroznial,ale to nie czyni z ciebie kucharza.Dla mnie bez roznicy jak to sie nazywa,wystarczy ze bedzie smaczne.

  14. xochitl napisał:

    najlepsze to są tortille które Polak wypowiada torliLLa z uporem maniaka, ale najlepsza sprawa że te cienkie kukurydziane placki to tak naprawdę tlaxcali (tlaszkali), tortija jest grubym hiszpańskim plackiem z dodatkiem ziemniaków i nie ma z Meksykiem de facto nic wspólnego.

  15. Mixy3 napisał:

    A ch uj mnie to interesuje?

  16. lcam napisał:

    Znam wszystkie te 4 dania. To bardziej kuchnia Tex-mex niz meksykanska